Underhållning

Vi erbjuder underhållning i alla dess former till alla tänkbara evenemang. Allt från live-band, cover-band, komiker och magiker – ja, allt du kan tänka dig!

Har du något specifikt i åtanke? Dela dina tankar med oss så hittar vi en lösning tillsammans!

Ledande inom nöjesindustrin

Vi är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig bena ut dina alternativ – för att se vad som funkar för dig. Resultatet blir en specialanpassad upplevelse som skapar minnesvärda ögonblick.

Boka DJ

Vi utlovar fulla dansgolv! Våra DJs är professionella, har lång erfarenhet och kan konsten att läsa av publiken. Ett fullt dansgolv där gästerna dansar i neon fram till småtimmarna – det är väl så man vill ha det?

Boka artister

Genom åren har vi fått äran att boka artister till ett stort antal olika event runt om i landet. Under dessa år har vi byggt upp personliga relationer till många av våra mest folkkära artister. Det ger dig som kund unika möjligheter att boka artister utan onödiga mellanhänder. 

Boka komiker

Planerar du en fest, ett event eller överraskning åt kollegorna på personalfesten? Boka in en komiker som förgyller er kväll! Vi har det bredaste utbudet och hjälper er gärna att skräddarsy efter just dina önskemål. 

Boka magiker

Hos oss hittar du professionella magiker specialiserade på magisk och rolig underhållning åt företagsevent. Oavsett om du söker en magiker till en invigning, kickoff, mässa, fest eller middag så har du hittat rätt.

Boka coverband

Hyr coverband till din fest, födelsedag eller ditt bröllop. Vi hjälper vi dig att hyra det perfekta coverbandet till din fest oavsett om vilken genre du önskar. Våra coverband spelar hitlåtar från många kända artister.

Vårt sätt.

Ett välgenomfört event berör alla sinnen och erbjuder en unik möjlighet att i realtid kommunicera ett budskap. Vi bistår genom hela processen. Storlek och karaktär spelar ingen roll. Berätta om dina önskemål, det räcker gott och väl. Sen utformar tillsammans ett event som inte lämnar något åt slumpen. Efteråt gör vi tillsammans en utvärdering för att säkerställa att vi träffade din målbild.

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal. Flytta din billeasing till Optilease på nolltid.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.