Arrangera bröllop, privatfest eller företagsfest? Då har du kommit rätt!

Har ni festen? Vi har resten

Najs.nu är en ny approach till event. Vi har designat en upplevelse som bygger på hur människor vill arrangera ett event. Najs.nu förvandlar eventet från det tråkiga och icke-transparenta till roliga, smarta och enkla. Tillsammans går vi genom ert behov och vi kommer in med ett eller flera olika alternativ efter dina behov. Självklart erbjuder vi alternativ i olika prisklasser, vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar just din budget.

I över 20 år har vi varit ledande på eventmarknaden – och det finns tusentals anledningar till detta. När ni ska lansera en ny produkt eller tjänst och vill ha det där lilla extra som skapar ett buzz? Oavsett om ert mål är publicitet, stärkta relationer eller säljkonvertering skräddarsyr vi eventet efter era önskemål och gör allt och lite till för att uppnå det!

“We don’t want to push our ideas on to customers, we simply want to provide what they want”

- Ted Thorin, Founder

Ljud, ljus och DJ’s går hand i hand. Våra lösningar är högkvalitativa och riktar sig mot olika behov och önskemål. Dessutom erbjuder vi enbart ljud- och musikutrustning med högsta möjliga ljudkvalitet. För ingenting förstör bra musik lika mycket som dåligt ljud!

Att organisera en fest eller företagsevenemang skall vara enkelt och smidigt. Vi säkerställer detta genom att förenkla och effektivisera din planering med hjälp av vår service. När du anlitar Najs.nu kan du dessutom få utrustningen uppriggad och klar, för att sedan få allt upphämtat. Smidigare kan det inte bli!