Om Najs.nu Fest & Nöje

När folk pratar om oss ska det bara vara positivt. Att lyckas som eventbyrå är en konst. Vi på Najs.nu fokuserar alltid på dig som kund när vi utformar våra festligheter. Vi går ner på detaljnivå för att förutse ditt behov och kunna bygga fantastiska upplevelser du kommer minnas resten av livet.

Fest

Najs.nu Fest & Nöje

Najs.nu Fest & Nöje har inte flest kunder eller är störst i branschen – men vi har störst hjärta. Till skillnad mot våra konkurrenter stänger vi inte klockan 15:00. Istället gör vi livet lättare för våra kunder genom att revolutionera tjänster. Idag är vi 10 anställda från 6 nationaliteter som alla jobbar mot samma mål – att skapa världens smidigaste eventbyrå

Varför ni anlita på Najs.nu Fest & Nöje?

Tid är ofta en bristvara för dig som kund. En av våra främsta egenskaper vi som organisation besitter är att vi både är snabba och flexibla, men även kan hantera alla olika typer av event och behov. Vi sätter högt värde på kundrelationer, är lyhörda och effektiva. 

Genom vårt engagemang och vår kunskap är vi mycket träffsäkra,  därför upplevs vi både kostnadseffektiva och snabba.

Smidigt, enkelt och effektivt. Vi finns här för dig och ditt företag.

Najs.nu Fest & Nöje har inte flest kunder eller är störst i branschen – men vi har störst hjärta. Till skillnad mot våra konkurrenter stänger vi inte klockan 15:00. Istället gör vi livet lättare för våra kunder genom att revolutionera tjänster. 

Najs - Smidigare kan det inte bli.

Vi hjälper dig om du får problem.

Går bilen sönder – inga extra kostnader. Är du med i en trafikolycka – inga extra kostnader för skador. 

Problem? Inga problem.

Skulle du ha problem med något kan du chatta med oss via appen. Du kan även få svar på dina frågor via vår kundservicesida.

Allt på ett ställe.

Hitta alla dina betalningar, serviceåtgärder, din biljournal och annat kul i appen eller genom att logga in på webben.

Najs.nu Fest & Nöje fokuserar på framtidens service!

”What’s next” är vår inspiration som vi använder vår erfarenhet till för att kunna ligga i framkant med utvecklingen så vi kan erbjuda våra kunder det absolut bästa.