Magiker

Låt dina gäster (och dig själv) bli hänförd av en av våra fantastiska magiker!
Vi erbjuder både traditionella magier och minglade magiker till ert event. Läs mer nedan och boka en magiker via Najs.nu!

Boka magiker Stockholm

Oavsett vilket evenemang du söker en magiker till har du hittat rätt. Vi erbjuder magiker som gör ditt evenemang till en snackis samt skapar en oförglömlig upplevelse!

Vi på Najs.nu fest & nöje rekommenderar alla att ha en minglande magiker som låter gästerna på nära håll få uppleva trolleri som de oftast inte sett det förut. Denna typ av magi är oerhört uppskattad och lämnar minnen som sträcker sig långt efter evenemanget.
En minglande magiker är perfekt då man önskar underhålla sina gäster utan att behöva ta fokus från alla samtidigt.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal. Flytta din billeasing till Optilease på nolltid.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.