Kick Off Stockholm

Stärk gemenskapen och företagskulturen med hjälp av Najs.nu! 
Vi skräddarsydda lösningar efter önskemål och behov.

Kick off och teambuilding i Stockholm

Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och ha roligt på vägen. För företaget som planerar kickoff i Stockholm så finns det mycket att erbjuda – allt från actionfyllda ribturer i skärgården till olika typer av aktiviteter som passar för företagets teambuilding i Stockholm.

Hos oss hittar du massvis med färdiga paket för kick off och teambuilding i Stockholm med omnejd. Vi på Najs.nu har stor erfarenhet av alla olika typer aktiviteter i Stockholm och hjälper er gärna att hitta förslag som passar just er.

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.