Julbord Stockholm

Stärk gemenskapen och företagskulturen med hjälp av Najs! Vi skräddarsyr lösningar efter önskemål och behov till ert julbord. Oavsett om det är på kontoret eller inte.

Vi är bäst på julbord

Vi är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig bena ut dina alternativ – för att se vad som funkar för dig. Resultatet blir en specialanpassad upplevelse som skapar minnesvärt julbord.

Julmat

Vi erbjuder företag möjligheten att skapa ett minnesvärt julbord med fantastisk julmat vare sig ni önskar ett klassiskt julbord eller något alternativt! Vi ger er olika förslag beroende på önskemål och budget. Våra samarbetspartners är restauranger, inte cateringfirmor. Det gör att kvaliteten och smakerna är största prioritet.

Högtalare

Vad är ett julbord utan en julfest? Hyr marknadens bästa högtalare till er julfest. Vi levererar, installerar, soundcheckar och hämtar (om ni vill, såklart). Vi har det mesta – stort som smått!

Underhållning

Lite julmusik live till julbordet, kanske? Genom åren har vi fått äran att boka artister, DJ, coverband, magiker & komiker till ett stort antal olika event runt om i landet. Under dessa år har vi byggt upp personliga relationer till många av våra mest folkkära artister. Det ger dig som kund unika möjligheter att boka till er julfest utan onödiga mellanhänder. 

Dryck & bar

Vill ni festa till det lite extra? Hyr en (eller flera) av våra erfarna bartenders till julfesten! Vi tillhandahåller bartenders, önskad alkohol, alkoholfria alternativ, bar, bartillbehör, kyl och frys. Allt för att ni ska ha en bra kväll! 

Personal

Vi erbjuder ambitiösa extrajobbare som är vana vid att prestera och ge er den bästa servicen. Behöver ni garderobs-, serveringspersonal, eller kanske en jultomte på självaste julfesten? När ni hyr in personal med hjälp av oss ingår allt från försäkringar och arbetskläder till VAB och personalvård. Allt är inbakat i timpriset och vi sköter all administration och bemanning. Du slipper även alla indirekta kostnader som tiden ni vanligtvis lägger på rekrytering och administration.

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Scen & projektorer

De flesta evenemang kräver någon form av scen, eller podium, där det intressanta ska hända. Vi bygger efter era önskemål.

Bildteknik har överlag blivit mycket komplext på alla fronter. Här lägger vi ner mycket energi och utvecklar oss dagligen efter marknadens förändringar. Vi har det mesta som du kan önska dig och vi kommer även bolla förslag på nya idéer med er. Sätt våra bildtekniker på prov och låt bilderna tala!

Bord, stolar & allt däremellan

Hos oss hyr du  bord, stolar, porslin, glas, möbler och mycket mer, till Stockholms bästa pris utan mellanhänder. En kontaktperson för hela partajet.

Dekor

Servetter och dukar i all ära, men ni kanske vill ha någonting extra under juletider? Då vi tänker på miljön erbjuder vi exklusiva konstgjorda blommor och färdigklädda julgranar (som är så naturtrogna att vissa har vattnat dem) du kan hyra till ett bra pris. Blomsteruppsättningarna anpassas efter ert tema eller årstid. Ljus, lyktor eller kandelabrar är perfekta stämningshöjare att dekorera er lokal med. Vi erbjuder allt från riktiga ljus i lyktor eller batteridrivna ljus som är mer miljövänliga. 

Din plats i kön är fortfrande 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Fotografering

Minns ert julbord och boka fotograf! Vi har rutinerade fotografer som älskar att fånga ögonblick så att ni kan minnas dem länge!

Städning

Vår personal tar hand om städningen både före och efter festen så att ni kan fokusera på själva festen. Vi erbjuder före- och efterfeststädning till hela Stockholm.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.