Företagsevent

Ett lyckat företagsevent är en konst. Vi på Najs.nu fokuserar alltid på dig som kund när vi utformar våra företagsevent. Vi går ned på detaljnivå för att förutse era behov och kunna bygga fantastiska upplevelser du kommer minnas för resten av livet.

Ledande inom företagsevent

Vi är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig bena ut dina alternativ – för att se vad som funkar för dig. Resultatet blir en specialanpassad upplevelse som skapar minnesvärda ögonblick.

Företagsfest

Vi älskar att planera och arrangera fester och överträffa våra kunders förväntningar! Vi arbetar nästan uteslutande med återkommande och rekommenderade kunder, och samtidigt väldigt nyfikna och laddade inför nya utmaningar! Har du en utmaning till oss?

Julbord

Hos oss bokar du Stockholms bästa julmat till ditt företag – snabbt och enkelt. Vi tillhandahåller en helhetslösning med mat, musik, bord & stolar, underhållning, personal och allt annat som kan tänkas behövas vid ett julbord. Allt ni behöver göra är att njuta av kvällen!

Kick-off

Ett internt möte som stärker gemenskapen och enar teamet. Det kan markera början på någonting nytt där syftet är att knyta nya kontakter, eller kanske fira något som uppnåtts? Vårt uppdrag är att organisera, planera och genomföra ett event som stärker företagskulturen och går till historien som företagets bästa fest.

Produktlansering

Ska ni lansera en ny produkt eller tjänst och vill ha det där lilla extra som skapar ett buzz? Då har ni kommit till rätt ställe! Oavsett om ert mål är publicitet, stärkta relationer eller säljkonvertering skräddarsyr vi eventet efter era önskemål och gör allt och lite till för  att uppnå det! 

Konferens & möten

Ett perfekt tillfälle att bygga interna relationer, skapa samsyn eller komma fram till svåra beslut. Vårt uppdrag är att ge er förutsättningarna att uppnå ert mål med konferensen – och det gör vi så gärna! 

Hyr högtalare

Vi hyr ut kvalitativa ljudanläggning så din tillställning får bästa tänkbara ljud och ljus. 15 år i branschen. Vi erbjuder uthyrning till privatpersoner som bara vill hyra högtalare till en hemmafest samt till större evenemang och företag.

Vårt sätt.

Ett välgenomfört event berör alla sinnen och erbjuder en unik möjlighet att i realtid kommunicera ett budskap. Vi bistår genom hela processen. Storlek och karaktär spelar ingen roll. Berätta om dina önskemål, det räcker gott och väl. Sen utformar tillsammans ett event som inte lämnar något åt slumpen. Efteråt gör vi tillsammans en utvärdering för att säkerställa att vi träffade din målbild.

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal. Flytta din billeasing till Optilease på nolltid.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.