Födelsedagsfest

Din födelsedag! Fira de år som varit och år som komma skall. Skapa din födelsedagsfest tillsamman med Najs.nu! Vi har helhetslösningar med lokal, mat och underhållning – men du kan även boka allt separat. 

Läs mer om våra erbjudanden nedan

Födelsedagsfest som räknas

Vi är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig bena ut dina alternativ – för att se vad som funkar över för dig. Resultatet blir en specialanpassad upplevelse som skapar en minnesvärd födelsedag!

Ska vi skaka hand?

Skojade bara, allt sker så klart digitalt – Få ditt prisförslag enligt dina önskemål inom 24h.

Högtalare

Vi har högtalare för alla fester! Hyr marknadens bästa högtalare till din födelsedagsfest. Vi levererar, installerar, soundcheckar och hämtar (om ni vill, såklart). Vi har det mesta – stort som smått!

Catering

Vi erbjuder cateringmöjligheter med fantastisk mat från olika delar av världen! Vi ger er olika förslag beroende på budget och antal gäster.

Underhållning

Fira din födelsedag med någonting extra! Genom åren har vi fått äran att boka artister, DJ, coverband, magiker & komiker till ett stort antal olika event runt om i landet. Under dessa år har vi byggt upp personliga relationer till många av våra mest folkkära artister. Det ger dig som kund unika möjligheter att boka utan onödiga mellanhänder. 

Dryck & bar

Vill du festa till det lite extra dagen till ära? Hyr en (eller flera) av våra erfarna bartenders. Vi tillhandahåller bartenders, önskad alkohol, alkoholfria alternativ, bar, bartillbehör, kyl och frys. Allt för att ni ska ha en bra kväll! 

Personal

Vi erbjuder ambitiösa extrajobbare som är vana vid att prestera och ge er den bästa servicen. 

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Scen & projektorer

Större fester kan behöva någon form av scen, eller podium, där det intressanta ska hända. I samarbete med monterbyggnationsföretag löser vi också specialsnickerier.

Bildteknik har över lag blivit mycket komplext på alla fronter. Här lägger vi ner mycket energi och utvecklar oss dagligen efter marknadens förändringar. Vi har det mesta som du kan önska dig och vi kommer även bolla förslag på nya idéer med er. Sätt våra bildtekniker på prov och låt bilderna tala!

Bord, stolar & allt däremellan

Hos oss kan du hyra bord, stolar, porslin, glas, möbler och mycket mer, till Stockholms bästa pris. 

Dekor

Servetter och dukar i all ära, men ni kanske vill ha någonting speciellt dagen till ära? Då vi tänker på miljön erbjuder vi exklusiva konstgjorda blommor (som är så naturtrogna att vissa har vattnat dem) du kan hyra till ett bra pris. Blomsteruppsättningarna anpassas efter ert tema eller årstid. Ljus, lyktor eller kandelabrar är perfekta stämningshöjare att dekorera er lokal med. Vi erbjuder allt från riktiga ljus i lyktor eller batteridrivna ljus som är mer miljövänliga. 

Din plats i kön är fortfrande 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Fotografering

Minns din födelsedag och boka din fotograf i Stockholm hos Najs.nu! Vi har rutinerade fotografer som älskar att fånga speciella ögonblick! 

Städning

Vår personal tar hand om städningen både före och efter festen så att ni kan fokusera på själva festen. Vi erbjuder före- och efterfeststädning till hela Stockholm.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.