Fest

Oavsett vilken typ av fest eller vilken storlek hjälper vi dig till en oförglömlig kväll och en historia värd att återberätta.

Läs mer nedan!

Ledande inom fest

Vi är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig bena ut dina alternativ – för att se vad som funkar för dig. Resultatet blir en specialanpassad upplevelse som skapar minnesvärda ögonblick!

Hyra högtalare

Vi har högtalare för alla tillfällen! Hyr marknadens bästa högtalare hos oss. Vi leverar, installerar, soundcheckar och hämtar (om ni vill, såklart). Vi har det mesta – stort som smått!

Bröllopsfest

Vad vore egentligen en bröllopsfest utan musik? Det är omöjligt att tänka sig ett bröllop utan bröllopsvalsen. Idag finns det många bra alternativ som inte behöver kosta en förmögenhet. Vi erbjuder även artister, live-band, komiker och magiker som kommer förgylla ert bröllop.

Födelsedagsfest

Grattis i förskott! Vi tillhandahåller alltid en helhetslösning med lokal, vällagad mat som tillagas på plats, dryck, musik, underhållning och personal enligt önskemål. Allt födelsedagsbarnet behöver göra är att njuta av kvällen! 

Catering

Vi erbjuder både privatpersoner och företag cateringmöjligheter med fantastisk mat från olika delar av världen! Vi ger er olika förslag beroende på event: företagsfest, födelsedag, studentavslutning eller vad det än kan vara – i Stockholm.

Evenemang

Ett framgångsrikt evenemang kräver engagemang. Vi skapar tillsammans med Dig ett evenemang du stolt kommer kunna blicka tillbaka på en succé, garanterat. 

Vårt sätt.

Ett välgenomfört event berör alla sinnen och erbjuder en unik möjlighet att i realtid kommunicera ett budskap. Vi bistår genom hela processen. Storlek och karaktär spelar ingen roll. Berätta om dina önskemål, det räcker gott och väl. Sen utformar tillsammans ett event som inte lämnar något åt slumpen. Efteråt gör vi tillsammans en utvärdering för att säkerställa att vi träffade din målbild.

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal. Flytta din billeasing till Optilease på nolltid.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.