DJ

Boka DJ hos Najs.nu och få en DJ som levererar! Vi har DJ’s i olika prisklasser som ni kan boka per timme. Vi garanterar dansfest till de bästa discolåtarna!

Boka DJ Stockholm

 

På de flesta evenemang är gästerna i varierande åldrar och har olika musiksmak. Detta kräver att musiken anpassas så att alla får lite av sin favoritmusik – det är våra DJ’s experter på!

Kontakta oss på Najs.nu fest & nöje så skräddarsyr vår DJ en musiklösning till ditt evenemang. Vi erbjuder skickliga DJ´s till mingel, barhäng och dansgolv vare sig det gäller soul, funk, schlager, rock, house eller dagens hits.

Nivå 1

DJ som tidigare spelat några gånger. Mycket talangfull och har oftast en speciell genre.  

Nivå 2

DJ med några år i branschen.

Nivå 3

DJ med många år i branschen. Expert inom alla musikgenres och är extremt efterfrågad.

Högtalare

Vi har högtalare för alla tillfällen! Hyr marknadens bästa högtalare till er företagsfest. Vi levererar, installerar, soundcheckar och hämtar (om ni vill, såklart). Vi har det mesta – stort som smått!

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal. 

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.