Catering

Vi erbjuder både privatpersoner och företag cateringmöjligheter med fantastisk mat från olika delar av världen! Vi ger er olika förslag beroende på event: företagsfest, födelsedag, studentavslutning eller vad det än kan vara – i Stockholm.

När kvaltiet och pris är viktigt.

Vi är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig bena ut dina alternativ – för att se vad som funkar för dig. Resultatet blir en specialanpassad upplevelse som skapar minnesvärda ögonblick.

Ska vi skaka hand?

Skojade bara, allt sker så klart digitalt – Få ditt prisförslag enligt dina önskemål inom 24h.

Företagsevent

Vi erbjuder företag och större sällskap en set-meny. Sällskapet får in olika smårätter ifrån våra tre olika kök och middagen avslutas med en dessert. Vi skräddarsyr menyn åt gäster som önskar vegetariskt eller har särskilda preferenser.

Bröllopsmiddag

Bröllopet och bröllopsmiddagen är en av livets största händelser. Vi utformar de bästa förutsättningar för att erbjuda ett helhetsarrangemang med professionell service, förstklassig mat och utvalda viner.

Födelsedagsmiddag

En födelsedagsfest kan vara allt från fika med tårta eller en stilla middag, till ett cocktailparty, en temafest eller en stor fest i lokal med många gäster.

När du planerar födelsedagsfest, fundera först och främst på vem du vill fira tillsammans med och beroende på hur många ni blir och vilka gäster du vill bjuda, väljer du sedan vilken typ av fest du vill ha. Fundera över budget och vad du vill prioritera, är det viktgt för dig att servera god mat, att ha en trevlig miljö, att ha trevlig underhållning eller roliga lekar?

Julbord

Genom att söka fram restauranger som matchar dina behov utifrån krav på pris, läge, antal platser och typ av julbord. För att göra det ännu lättare för er att välja i denna julbordsdjungel presenteras priset för julbordet direkt till din mail inom 24h.

Produktlansering

Vid catering är allt ifrån val av meny, smaker, utseende och uppläggning till leverans, personal och hantering efter festen sånt som måste funka till 100%. Även beställning och  kommunikation mellan oss och er är oerhört viktigt. Vi siktar på att alltid vara optimala i varje enskild del av Er catering.

Din plats i kön är 0

Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.