Artister

Boka artist till ditt event med Najs.nu! Vi har ett stort kontaktnät med några av Sveriges mest folkkära artister och band. 

Boka artister till ditt event

Hos oss på Najs.nu kan du boka artister och underhållning till ditt evenemang. Vi erbjuder artister till allt från stora företagsevent till mindre privata tillställningar. Vi samarbetar med olika scen- och teknikleverantörer runt om i Sverige för att på ett så enkelt sätt som möjligt kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning där vi även ansvarar för att leverera scen och teknik. Tillsammans hittar vi den lösningen som passar ditt evenemang bäst. 

Varför finns vi?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns vi till för?

Vi finns här för företag och privatpersoner som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar vi?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Najs.nu Fest & Nöje

allt-i-ett lösningar

Vi ger dig och din verksamhet frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor. Vi sköter allt som innefattar ditt evenemang och hjälper er skapa ett minnesvärt möte

Mer bra med Najs.nu

Snabb service i världsklass

Slipp smyghöjningar av priset och krångliga avtal. Flytta din billeasing till Optilease på nolltid.

Gör världen bättre

Finns det pengar kvar när vi hjälpt alla i trubbel, hjälper vi fler istället för att ta ut övervinster, genom att donera pengarna till välgörenhet.

Tryggt och pålitligt

Najs.nu Fest & nöje backas av Franz J, del av en av världens främsta investerare. Tryggare kan det inte bli.